Afspraak maken

Tel: 0318 512 548

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Fysiotherapie bij kanker

Toe te passen bij:

PMI Rembrandt: Deskundigheid en fysiotherapie bij kanker

PMI Rembrandt biedt de mogelijkheid aan alle (ex-) kankerpatiënten om een optimale training te volgen. Het doel van het trainen na de behandelingen tegen kanker is de voorwaarden creëren om met een goede kwaliteit van leven weer vooruit te kunnen kijken tijdens of na de behandelingen in het ziekenhuis.

Voorbeelden fysieke klachten

  • Vermoeidheid
  • Spierzwakte
  • Conditieverlies
  • Pijn
  • Spanningsklachten
  • Stijfheid

Gespecialiseerde begeleiding in training bij kanker

De fysiotherapie is puur gericht op training om de belastbaarheid te verhogen of vast te houden. De training wordt gegeven in het Centrum voor Sport en Revalidatie of op de kerkewijk door gespecialiseerde fysiotherapeuten met een achtergrond in de training/sport en oncologie. Deze kennis wordt gebruikt om individuele begeleiding te geven met een nauwe samenwerking in een groot netwerk van oncologen, sportartsen, oncologieverpleegkundigen en oncologiefysiotherapeuten uit het ziekenhuis Gelderse Vallei. Naast de training bij en na kanker, zijn er binnen onze praktijk mogelijkheden voor behandeling tegen lymfoedeem en spanningsklachten. Oftewel, onze fysiotherapeuten staan voor u klaar om samen de voorwaarden te creëren om weer gezond te gaan bewegen.

Neem contact op met onze fysiotherapeuten van fysiotherapie Veenendaal

Specialisten

Sander van de Hoef

Sander van de Hoef

svdhoef@pmirembrandt.nl

Ik ben Sander van de Hoef,  en sinds 2012 werk ik bij Paramedisch Instituut Rembrandt. In 2012 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool van Utrecht. Daarna ben ik door gaan studeren aan de Universiteit Utrecht waar ik de Masteropleiding Klinische Gezondheidswetenschappen, richting Fysiotherapiewetenschap heb afgerond in 2014. Tijdens deze opleiding heb ik me speciaal verdiept in de inspanningsfysiologie. Bij PMI Rembrandt werk ik als algemeen fysiotherapeut en behandel ik met name sporters en mensen met hart- en vaatproblemen. Als onderdeel van mijn werkzaamheden bij PMI Rembrandt verzorg ik de fysiotherapeutische zorg bij de voetbalverenigingen GVVV en de Merino’s.

Maak nu direct een afspraak

Roel Heestermans

Roel Heestermans

rheestermans@pmirembrandt.nl

Ik ben Roel Heestermans en in 2009 afgestudeerd als fysiotherapeut. Sinds mijn eindstage  ben ik werkzaam bij Paramedisch Instituut Rembrandt. In 2016 heb ik mijn masterstudie sportfysiotherapie afgerond. In de tussentijd heb ik nascholing gevolgd voor bewegingsanalyse en dry needling. Naast mijn werk in de praktijk begeleid ik waterpoloërs van het Nederlands team onder de 19 en de waterpoloërs bij Polar Bears  op het gebied van blessurepreventie en krachttraining.  Ik ben zelf ook waterpoloër bij Polar Bears Heren 1. Wat ik leuk vind aan mijn werk als fysiotherapeut is om met mensen te werken en samen naar de oplossing te zoeken voor hun klachten. Ik zie veel patiënten met klachten aan de ledematen, bijvoorbeeld: knie, elleboog en heup. De fysiotherapie is een dynamisch vak, waarbij de uitdaging als fysiotherapeut ligt in het up-to-date houden van kennis en vaardigheden. Het houd je scherp en alert om de patiënten zo goed mogelijk te begeleiden.

Maak nu direct een afspraak

Hier vindt u ons

Copyright Paramedisch Instituut Rembrandt 2017

Webdesign Veenendaal: Hetworks