Afspraak maken

Tel: 0318 512 548

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groepsoefentherapie COPD

Toe te passen bij:

Deze groepsoefentherapie wordt gegeven aan mensen met COPD / longklachten. Het gaat om mensen die door een verslechterde longfunctie snel benauwd zijn bij bewegen. Het doel van de therapie is om de algehele conditie te verbeteren waardoor u minder snel beperkt of benauwd bent. Om deel te nemen aan de oefentherapie heeft u een verwijzing van de longarts, huisarts of praktijkondersteuner nodig.

Wij kunnen de mensen met COPD 2 programma’s aanbieden om te volgen: een revalidatieprogramma en het onderhoudsprogramma.

Er wordt in groepsverband een individueel programma afgewerkt, dat specifiek op COPD gericht is. Dit programma is gericht op verbetering van de conditie, kracht en beweeglijkheid en is op uw situatie toegespitst. U leert omgaan met de beperkingen die u heeft en hoe u uw energie het beste kunt inzetten. De training duurt een uur en wordt begeleid door een gespecialiseerde fysiotherapeut. In de groep zitten maximaal tien personen.

De vergoeding die u voor deze therapie krijgt is afhankelijk van het aanvullende pakket dat u heeft afgesloten bij uw zorgverzekeraar. De assistente of fysiotherapeut van fysiotherapie Veenendaal kan dit verder voor u toelichten.

Specialisten

Steven van der Pauw

Steven van der Pauw

svdpauw@pmirembrandt.nl

Mijn naam is Steven van der Pauw. Wat in 2005 begon met een periode van invallen op de praktijk, heeft in 2010 geresulteerd in het worden van mede-eigenaar van Paramedisch Instituut Rembrandt. Binnen de praktijk houd ik me, gezien mijn specialisatie manuele therapie, vooral bezig met het behandelen van mensen met klachten aan de wervelkolom. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van mensen met longklachten (COPD) en ben ik één van de therapeuten van onze praktijk, die de fysiotherapie Ede op kliniek NedSpine verzorgt. Omdat ik met verschillende patiëntengroepen in aanraking kom en ik als fysiotherapeut vaak lichamelijk actief bezig ben, is iedere dag anders. Dat maakt mijn werk zo leuk en afwisselend.

Maak nu direct een afspraak

Hier vindt u ons

Copyright Paramedisch Instituut Rembrandt 2017

Webdesign Veenendaal: Hetworks