Afspraak maken

Tel: 0318 512 548

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Fysiotherapie bij NedSpine

Wat is Nedspine?

Nedspine is geen klacht, oorzaak of behandeling, maar een zelfstandige kliniek gevestigd in Ede. Dit is een kliniek voor mensen met rugklachten. Deze kliniek is namelijk gespecialiseerd in rugaandoeningen. Om de rugaandoeningen te behandelingen maakt Nedspine gebruik van sleutelgatchirurgie. Sleutelgatchirurgie is een operatietechniek via een buisje of kleine spreider. Deze operatietechniek is een methode waarbij zo min mogelijk schade aan het lichaam wordt gemaakt. De kliniek in Ede is een officieel erkende medische instelling.

Welke klachten behandelt Nedspine?

Zoals al eerder vermeld is Nedspine gespecialiseerd in de operatieve behandeling van rugaandoeningen. De kliniek behandelt de volgende klachten:

  • Hernia
  • Nekhernia
  • Kanaalstenose
  • Spondylolisthesis

Bij deze verschillende aandoeningen horen ook verschillende klachten. Zo zijn de klachten bij een hernia vaak uitstralende pijn, gevoelsstoornissen en krachtverlies. Bij een nekhernia zijn er vooral pijnklachten wanneer u op een zenuw drukt.

Een kanaalstenose is een vernauwing van het wervelkanaal die zorgt voor beenklachten. Als laatst spondylosisthesis, die is een wervel die verschoven is. Bij deze aandoening kan het zijn dat u helemaal geen last heeft van klachten. Klachten die voorkomen bij een verschoven wervel zijn lage rugpijn, tintelingen, moeilijk lopen, de spieren in de benen zijn verzwakt.

Onze specialisten bij Nedspine

De specialisten van PMI Rembrandt verzorgen de fysiotherapie Ede bij Nedspine. Uiteraard houden onze specialisten zich niet bezig met de operaties. Het werk van onze specialisten begint naar de operatie. Elke patiënt die in de kliniek aan de wervelkolom geopereerd zijn, wordt door één van onze fysiotherapeuten geïnstrueerd over hoe de rug in de eerste fase na de operatie belast mag worden. Deze instructie vindt plaats voordat de patiënt met ontslag gaat uit de kliniek.

Ook voor het verdere revalidatietraject na de operaties aan de wervelkolom kunnen patiënten uit de omgeving van Veenendaal bij PMI Rembrandt terecht. Onze specialisten hebben op dit gebied veel ervaring en expertise opgedaan.

Specialisten

Steven van der Pauw

Steven van der Pauw

svdpauw@pmirembrandt.nl

Mijn naam is Steven van der Pauw. Wat in 2005 begon met een periode van invallen op de praktijk, heeft in 2010 geresulteerd in het worden van mede-eigenaar van Paramedisch Instituut Rembrandt. Binnen de praktijk houd ik me, gezien mijn specialisatie manuele therapie, vooral bezig met het behandelen van mensen met klachten aan de wervelkolom. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van mensen met longklachten (COPD) en ben ik één van de therapeuten van onze praktijk, die de fysiotherapie Ede op kliniek NedSpine verzorgt. Omdat ik met verschillende patiëntengroepen in aanraking kom en ik als fysiotherapeut vaak lichamelijk actief bezig ben, is iedere dag anders. Dat maakt mijn werk zo leuk en afwisselend.

Maak nu direct een afspraak

Daan Gelsing

Mijn naam is Daan Gelsing en ik ben afgestudeerd in 2011 aan de Hogeschool van Utrecht. Tijdens mijn bachelorstudie tot fysiotherapeut heb ik mijzelf gespecialiseerd in schouderrevalidatie en heb ik praktijkervaring opgedaan op de traumatologieafdeling in het UMC Utrecht en Sport Medisch Centrum Papendal (SMCP)  te Arnhem. Direct na mijn bachelorstudie ben ik gestart met de masteropleiding musculoskeletale revalidatie in Nijmegen.  Door mijn affiniteit met sport heb ik mijzelf tijdens deze master verdiept in de manuele therapie zodat ik een mooie combinatie heb ontwikkeld van sportrevaldiatie en manuele therapie. Dit heb ik verder uitgebreid en verdiept met stages tijdens de master bij  Topsupport medisch sportgezondheidscentrum in Eindhoven en wederom Sport Medisch Centrum Papendal. In 2015 heb ik deze studie afgerond en ben ik Manueel therapeut.

Maak nu direct een afspraak

Ivo Daanen

Mijn naam is Ivo Daanen. Ik ben sinds 2008 werkzaam bij Paramedisch Instituut Rembrandt, en sinds 2010 een van de praktijkeigenaren. In 1998 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en daarna heb ik aan de Universiteit Utrecht nog een masterstudie fysiotherapiewetenschappen gedaan. Binnen de praktijk houd ik mij veel bezig met echografische diagnostiek en shockwave-therapie, waarvoor ik diverse scholingen heb gevolgd. Tevens ben ik lid van de "shoulder community": een expert group van de Hogeschool Utrecht, met betrekking tot schouderklachten. Het leukste aan mijn werk vind ik het, samen met de patiënt, werken aan herstel en mensen meer inzicht te geven in het functioneren van hun lichaam.

Maak nu direct een afspraak

Sander van de Hoef

Sander van de Hoef

svdhoef@pmirembrandt.nl

Ik ben Sander van de Hoef,  en sinds 2012 werk ik bij Paramedisch Instituut Rembrandt. In 2012 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool van Utrecht. Daarna ben ik door gaan studeren aan de Universiteit Utrecht waar ik de Masteropleiding Klinische Gezondheidswetenschappen, richting Fysiotherapiewetenschap heb afgerond in 2014. Tijdens deze opleiding heb ik me speciaal verdiept in de inspanningsfysiologie. Bij PMI Rembrandt werk ik als algemeen fysiotherapeut en behandel ik met name sporters en mensen met hart- en vaatproblemen. Als onderdeel van mijn werkzaamheden bij PMI Rembrandt verzorg ik de fysiotherapeutische zorg bij de voetbalverenigingen GVVV en de Merino’s.

Maak nu direct een afspraak

Henriette de Kleuver

Henriette de Kleuver

hdekleuver@pmirembrandt.nl

Mijn naam is Henriette de Kleuver. Binnen dit bedrijf ben ik begonnen als sportinstructeur en daarnaast volgde ik de opleiding tot fysiotherapeut aan Thim van der Laan in Nieuwegein. Tijdens mijn afstuderen werd mij gevraagd binnen PMI stage te lopen. Dit resulteerde in een dienstverband toen ik mijn studie in Juni 2016 had afgerond. Bij PMI werk ik als algemeen fysiotherapeut en richt ik mij met name op mensen met vaatproblematiek. Als onderdeel van mijn werkzaamheden bij PMI verzorg ik ook de fysiotherapie Ede bij NedSpine, de rugkliniek.

Maak nu direct een afspraak

Niels van der Schee

Niels van der Schee

nvdschee@pmirembrandt.nl

Mijn naam is Niels van der Schee en vanaf 2016 werk ik met veel plezier bij PMI Rembrandt. Binnen de praktijk richt ik mij op de fysiotherapie en de manuele therapie en ben ik daarnaast het aanspreekpunt van onze locatie in Amerongen. In 2006 studeerde ik af als docent bewegingsonderwijs en in 2010 als fysiotherapeut. Na deze twee banen jarenlang gecombineerd te hebben maakte ik in 2014 de keuze voor fysiotherapie en startte ik met de Masteropleiding Manuele Therapie . De afgelopen jaren heb ik verschillende cursussen gevolgd op het gebied van sport- en rugrevalidatie en heb ik binnen het onderwijs veel ervaring opgedaan met mensen met een verstandelijke beperking. Binnen de praktijk zie ik veel uiteenlopende klachten en ben ik daarnaast een van de therapeuten die ingezet wordt bij Nedspine Ede waar wij mensen begeleiden in de eerste fase van hun herstel na een operatie. Elke patiënt is verschillend en daarbij elke klacht uniek. Het op zoek gaan naar de oorzaak van de klacht om vervolgens samen met de patiënt tot een oplossing komen maakt dit vak voor mij  zo mooi en uitdagend

Maak nu direct een afspraak

Hier vindt u ons

Copyright Paramedisch Instituut Rembrandt 2017

Webdesign Veenendaal: Hetworks