Afspraak maken

Tel: 0318 512 548

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gezondheidswetenschappen

Binnen de praktijk is ruimte voor ontwikkeling en innovatie op het gebied van de fysiotherapie. Er wordt geprobeerd om, door deelname aan wetenschappelijke netwerken en het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek, de vertaalslag tussen wetenschap en praktijk te maken. – Gezondheidswetenschappen fysiotherapie Veenendaal

Hans Bloo, Ivo Daanen en Sander van de Hoef zijn actief in het Academisch Netwerk Eerstelijns Fysiotherapie  en zullen onderdeel worden van het op te richten Science Netwerk van de beroepsvereniging Fysiotherapie.

Beenoefeningen

Specialisten

Sander van de Hoef

Sander van de Hoef

svdhoef@pmirembrandt.nl

Ik ben Sander van de Hoef,  en sinds 2012 werk ik bij Paramedisch Instituut Rembrandt. In 2012 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool van Utrecht. Daarna ben ik door gaan studeren aan de Universiteit Utrecht waar ik de Masteropleiding Klinische Gezondheidswetenschappen, richting Fysiotherapiewetenschap heb afgerond in 2014. Tijdens deze opleiding heb ik me speciaal verdiept in de inspanningsfysiologie. Bij PMI Rembrandt werk ik als algemeen fysiotherapeut en behandel ik met name sporters en mensen met hart- en vaatproblemen. Als onderdeel van mijn werkzaamheden bij PMI Rembrandt verzorg ik de fysiotherapeutische zorg bij de voetbalverenigingen GVVV en de Merino’s.

Maak nu direct een afspraak

Ivo Daanen

Mijn naam is Ivo Daanen. Ik ben sinds 2008 werkzaam bij Paramedisch Instituut Rembrandt, en sinds 2010 een van de praktijkeigenaren. In 1998 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en daarna heb ik aan de Universiteit Utrecht nog een masterstudie fysiotherapiewetenschappen gedaan. Binnen de praktijk houd ik mij veel bezig met echografische diagnostiek en shockwave-therapie, waarvoor ik diverse scholingen heb gevolgd. Tevens ben ik lid van de "shoulder community": een expert group van de Hogeschool Utrecht, met betrekking tot schouderklachten. Het leukste aan mijn werk vind ik het, samen met de patiënt, werken aan herstel en mensen meer inzicht te geven in het functioneren van hun lichaam.

Maak nu direct een afspraak

Hans Bloo

Mijn naam is Hans Bloo. Ik ben een van de eigenaren van PMI Rembrandt. In 1989 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut, waarna ik direct daaropvolgend de studie bewegingswetenschappen gevolgd heb. Deze studie heb ik afgerond in 1992. Sinds 2002 ben ik ook master sportfysiotherapeut. Binnen onze praktijk ben ik een van de gespecialiseerde sport- en revalidatie fysiotherapeuten. Ik ben door mijn specialisatie in staat om een (geblesseerde) sporter en revalidant te behandelen en te begeleiden vanaf het ontstaan van een blessure tot aan het herstel op het veld of werk. Daarnaast houd ik mij ook bezig met bestuurstaken bij de Nederlandse Vereniging van Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg (NVFS) als bestuurslid Wetenschap en Scholing, penningmeester van het Academisch Netwerk Eerstelijns Fysiotherapie, bestuurslid en penningmeester van Gezondheidscentrum de Zwaai  en partner van het samenwerkingsverband tussen UTwente, Roessing Research en Development en PMI Rembrandt. Dus al met al een zeer diverse invulling van mijn werkweek!

Maak nu direct een afspraak

Hier vindt u ons

Copyright Paramedisch Instituut Rembrandt 2017

Webdesign Veenendaal: Hetworks