Lennard van Zuijlen

Lennard van Zuijlen

Ik ben Lennard van Zuijlen en sinds december 2017 werkzaam bij PMI Rembrandt.

In januari 2017 heb ik de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgerond. Tijdens de opleiding heb ik de minor Manueel Therapie en een cursus Medical Taping gevolgd. Ik heb mijn eerste stage gelopen bij RMC Groot Klimmendaal in Arnhem. Tijdens mijn tweede stage heb ik gewerkt met sport-, gewricht- of spier gerelateerde klachten in een eerstelijns praktijk.

Ik voetbal al sinds ik 6 jaar ben bij SC Groessen, waar ik nu in het eerste elftal speel. Daarnaast heb ik affiniteit met fitness. Mijn interesse voor sport en het menselijk lichaam hebben mij op het vak fysiotherapie gebracht. Ik vind het een uitdaging om de oorzaak van de klacht te vinden en sámen met de patiënt te werken aan een oplossing. Dit is ook wat het vak fysiotherapie zo leuk maakt.

De afgelopen jaren heb ik een aantal cursussen gevolgd zoals Dry Needling, Claudicatio Intermittens therapie en sport revalidatie bij voetballers. Momenteel ben ik bezig met de opleiding Echografie waar ik mij de komende jaren in wil verdiepen. Ik woon in Duiven, daarom zult u mij met name in de praktijk in Duiven zien.